За нас

Сат Спорт ЕООД е официален дистрибутор на шведския премиум тенис бранд RS Tennis за България.

RS Tennis е бранд, разработен от ATP World Tour шампиона Робин Сьодерлинг,

носител на 10 ATP титли, от които 250, 500 и мастърс 1000,

2 финала на турнири от „Големия Шлем“ и много години като топ играч от турнирите на ATP.

Робин Сьодерлинг беше попитан веднъж: „коя е най-добрата тенис топка, с която някога сте играл?“Тъй като не успя да отговори на този въпрос, той реши да създаде своя. Тенис топка, която той с гордост може да нарече‘‘най-добрата, с която някога е играл на корта‘‘. Топка, която не прави компромис с качество, материал, издръжливост или усещане.След месеци, прекарани в лаборатории, високо технологични производствени съоръжания, както и на тенис кортовете, Робин и екипът му, разработващ нови продукти, бяха готови да представят RS All Court Black Edition на тенис играчите по света. Топката е проектирана и разработена от един инстински тенис професионалист, човек, който разбира напълно как трябва да се усеща една тенис топка.

RS обича тенис. RS обича качество. RS обича материал и RS обича изчистен дизайн. Комбинирайки всички тези елементи, ние създадохме един нов и свеж тенис бранд.

Ние винаги се опитваме да дадем нещо повече на нашите клиенти. Нашите продукти са създадени за премиум сегмента, но това не е достатъчно. Ние се стремим да опаковаме нашите продукти в изчистен и елегантен стил, който следва наследството на Скандинавския стил.

Започнахме с нашите тенис топки, но днес можете да откриете голямо разнообразие от тенис артикули, създадени за вас, които правят вашето тенис преживяване малко по-различно. По какъв начин решавате вие.

С нашия екип от инженери, продуктови разработчици и други световно известни играчи, RS създава истински възхителни продукти от абсолютно най-добрите материали и с най-прецизната изработка, която тенис светът някога е виждал.